Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Voegmiddelen

Voor een perfecte afwerking van tuin- en terrastegels kunt u gebruik maken van de voegmiddelen uit het Terras & Trends programma. Graag adviseren wij u welke voegmiddel u het beste kunt gebruiken. Een uitstekend hulpmiddel om de tegels te leggen op de gewenste voegbreedte zijn de toepassing van voegkruisjes. Deze voegkruisjes worden ook wel afstandhouders genoemd en zijn eenvoudig te aan te brengen en te verwijderen.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

Voegmiddelen

VOOR DE PERFECT AFWERKING VAN JOUW TEGEL

Het voegmiddel Varistone LM Aqua heeft de volgende eigenschappen:
 
  • 24 uur na het invoegen is uw terras beloopbaar.
  • Leverbaar in drie verschillende kleuren (naturel, steengrijs en basalt)
  • LM Aqua is duurzaam drainerend
  • LM Aqua is onderhoudsvriendelijk en hoeft alleen met schoon water en een borstel gereinigd te worden.
  • Reduceert de groei van onkruid en het ontstaan van ongedierte.
 
Een uitstekend hulpmiddel om de tegels te leggen op de gewenste voegbreedte zijn de toepassing van voegkruisjes. Deze voegkruisjes worden ook wel afstandhouders genoemd en zijn eenvoudig te aan te brengen en te verwijderen.
 
De voegmiddelen en afstandhouders zorgen ervoor dat de tegels niet tegen elkaar aan komen en creëren een geordend overzicht. Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.