Vacature: Verkoper showtuin

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een verkoper (fulltime) voor onze showtuin.

“Blij worden van blije klanten”

Wanneer je ter hoogte van Naarden op de A1 rijdt, zie je vanaf een afstandje al de blauwe vlaggen wapperen en de prachtige Terras & Trends showborden staan. Welkom bij Koster Tuinmaterialen in Naarden!

Koster Tuinmaterialen is een leverancier van tuinmaterialen zoals sierbestrating, tuintegels, tuinhout, tuinverlichting en nog veel meer. Wij zijn onderdeel van de Buiter Beton Groep. Iedere dag maken wij met ons hechte team onze klanten blij met het beste advies en de mooiste tuinproducten.

Mensen begroeten en adviseren zit in jouw DNA. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede presentatie in onze showtuin . Jij vindt het oprecht leuk om mensen te adviseren en zorgen dat het kiezen van tuinmaterialen bij ons een feestje is. Ben jij fulltime, inclusief de zaterdag, beschikbaar en een echte teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen:

• Je kan uitstekend in teamverband werken;
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent commercieel ingesteld en hebt oog voor detail;

Wij bieden je een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden binnen een gezellig bedrijf waar sfeer, behulpzaamheid, vertrouwen en eenheid onze kernwaarden zijn! Het gaat om een fulltime functie voor 40 uur per week.

Lijkt het jou leuk en uitdagend om te werken bij Koster Tuinmaterialen en onderdeel te zijn van de Buiter Beton Groep als verkoper in onze showtuin? Mail jouw motivatie en CV naar antoni@koster-tuinmaterialen.nl ter attentie van Antoni van ’t Hof.