Vacature: Terreinmedewerker

Wanneer je ter hoogte van Naarden op de A1 rijdt, zie je vanaf een afstandje al de blauwe vlaggen wapperen en de prachtige Terras & Trends showborden staan. Welkom bij Koster Tuinmaterialen in Naarden!

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een terreinmedewerker (fulltime).

Koster Tuinmaterialen is leverancier van tuinmaterialen zoals sierbestrating, tuintegels, tuinhout, buitenverlichting en nog veel meer. Koster is onderdeel van de Buiter Beton Groep. Iedere dag maken wij met ons hechte team onze klanten blij.

Als terreinmedewerker ben je dagelijks medeverantwoordelijk voor het logistieke proces. Je zorgt dat chauffeurs op tijd kunnen vertrekken, je helpt klanten met inladen en zorgt dat het terrein er altijd spik en span bij ligt. Daarnaast ben jij ook het gezicht naar de klant toe en direct het visitekaartje van Koster Tuinmaterialen. Uiteraard krijg je een heftruck van de zaak 😉.

Wij vragen:

– Je bent een opgewekte teamspeler;
– Je hebt een flexibele houding en dus geen 8 tot 5 mentaliteit;
– Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor materieel en veiligheid
– Je bent bereid om op zaterdagen te werken

Het in het bezit hebben van een heftruckcertificaat is een pré, maar je kan deze ook via ons behalen.

Wij bieden je een marktconform salaris binnen een gezellig bedrijf waar sfeer, behulpzaamheid, vertrouwen en eenheid onze kernwaarden zijn!

Lijkt het jou leuk en uitdagend om te werken bij Koster Tuinmaterialen en onderdeel te zijn van de Buiter Beton Groep als terreinmedewerker? Mail jouw motivatie en CV naar antoni@koster-tuinmaterialen.nl ter attentie van Antoni van ’t Hof.