Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Tuintegels

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan keramiek, natuursteen-, en betontegels. Niet iedere tegel past bij iedere tuin. Gaat u voor 130×20 cm tegels of juist voor de klassieke 60×60 cm tegels? Wat zijn de voordelen van keramiek en welke eigenschappen hebben betontegels? Vragen die wij graag voor u beantwoorden in onze schitterende showtuin waar wij alle tegels hebben gepresenteerd op de Terras & Trends showborden.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

Tuintegels

TEGELS VOOR IEDERE TUIN EN IEDER TERRAS!

Geeft u de voorkeur aan een rustgevende tuin met authentieke tinten of heeft u liever de beschikking over een drukke tuin met moderne invloeden? Met een legio aan voordelen hoeft u niet meer te twijfelen! Zo staan de keramische tuintegels bekend om zijn kleurechte deklaag, bestaan de betontegels uit een footcomfort laag en ontstaat er dankzij de aanbreng van natuursteen tegels een onderhoudsvriendelijke tuin. Wij kunnen iedere tuinuitdaging aan!

Omtrent het onderhouden van de tuintegels hebben wij nog de volgende tips voor u:

  • Dankzij verschillende weersomstandigheden kan er kalkontbloei ontstaan. Dit kan u verdrijven door middel van schoonmaakazijn en lauw water.
  • Ondanks dat de tuintegels onderhoudsvriendelijk zijn raden u wij aan om de tuintegel s regelmatig te onderhouden. Dit om intrekkende vlekken te voorkomen.
  • Tot slot raden wij het gebruik van hogedrukreinigers af. Anders worden de cementdeeltjes tussen de kleurmineralen weggevaagd.

Wij leveren tuintegels van hoog aangeschreven merken, zoals MBI, Redsun en VT Wonen. Verder hebben wij de beschikking over de unieke Terras & Trends collectie. Wij adviseren u graag dus kom gerust langs bij onze vestiging waar u de tuintegels “live” kunt bekijken.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.