Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Tuininrichting en Overige

Kunstgras, tuinverlichting en onderhoudsmiddelen. In deze categorie vindt u alles om uw tuin echt af te maken. In onze showtuin hebben wij diverse materialen op voorraad zoals in-lite tuinverlichting, schoonmaakbenodigdheden en gereedschappen. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

TUININRICHTING & OVERIGE

VAN TUINVERLICHTING TOT KUNSTGRAS!

Tuininrichting en Overige
Ben je op zoek naar producten waarmee je nog meer sfeer kunt aanbrengen in jouw tuin? Dan ben je bij deze categorie precies op de juiste plek! Wij beschikken over de volgende sfeerelementen: 
 
• In-Lite buitenverlichting
Dankzij de buitenverlichting van In-Lite kun je tot laat in de avond samen met familie en vrienden genieten van je tuin. Dankzij de buitenverlichting kun je zelf bepalen waarop de focus gelegd wordt. 
 
•  Oudhollandse accessoires
De verschillende oudhollandse zitelementen zijn uiterst functioneel en overal voor te gebruiken.
 
• Bloembakken en potterie
Je kunt de tuin nu nog meer opfleuren door het gebruik van de bloembakken en potterie. De bloembakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, er zit ongetwijfeld wel een bijpassende modieuze bloembak voor je tussen. Dankzij het gebruiken van de bloembakken kun je prachtige kleuren aanbrengen in je tuin en zo een verbluffende bloementuin creëren.
 
• Schanskorven
Dankzij het gebruik van schanskorven creëer je een karakteristieke scheidingswand. Je kunt zelf bepalen met welk siergrind je deze schanskorven vult. Hiervoor verwijzen wij je door naar de siersteen en siergrind categorie. 
 
• Vijverfolie
De basis van een prachtige vijver begint bij de fundering en de toepassing van EPDM Vijverfolie. Hiermee kunt u een prachtige vijver creëren waarin eveneens prachtige vissen zwemmen. 
 
Kortom, de tuininrichting en overige elementen maken het totaalplaatje helemaal compleet! 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.