Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Tuinhout en Composiet

Naast sierbestrating en betonproducten vindt u bij ons ook tuinhout. Diverse overkappingen, tuinmeubelen, composietsystemen en planken in diverse houtsoorten vindt in ons assortiment. Een aantal overkappingen en tuinhuizen kunt u in onze showtuin bezichtigen. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

TUINHOUT EN COMPOSIET

VOOR AL JE TUINHOUT.

De voordelen van het gebruik van Woodvision en Hillhout producten zijn ontelbaar. Zo zijn de producten:
 
• Kwalitatief hoogwaardig;
• Duurzaam;
• Veelzijdige toepassingsmogelijkheden.
 
Dankzij de toepassing van houtproducten krijgt uw tuin meer karakter en uitstraling en met de speeltoestellen kunnen uw kinderen zich uren vermaken. De poorten en tuinhekken zorgen er voor dat uw huisdieren en kinderen niet zomaar weglopen. Deze houtproducten zijn namelijk voorzien van uitstekende sloten en beschikbare in verschillende hoogtes.
 
De Fiberon terrasplanken zorgen ervoor dat uw terras een prachtige uitstraling krijgt. Dankzij het ruime assortiment aan Fiberon terrasplanken kunt u elke tuinsoort een nieuwe dimensie geven. Van moderne kindvriendelijke tuinen tot authentieke rustgevende tuinen. Wij hebben de bijpassende producten!
 
Dankzij de toepassing van houtproducten gaat uw tuin weer stralen en wordt uw droomtuin realiteit! Voor verder informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.