Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Traptreden

Met traptreden creeert u hoogteverschillen in uw tuin. Het maakt uw tuin speelser en groter. Wij leveren traptreden in verschillende materialen zoals natuursteen, beton of keramiek.  Wij adviseren u graag welke traptreden het beste bij uw project past. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

TRAPTREDEN

STAP VOOR STAP NAAR JE EIGEN DROOMTUIN!

Dankzij het grote assortiment zit er dus voor elke tuinsoort wel een geschikte traptrede bij. Hieronder worden een aantal traptreden beschreven.

LUXE TRAPTREDEN

De naam zegt het al, deze traptreden stralen comfort en luxe uit en dit voor een betaalbare prijs. De luxe traptreden zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen en creëren een sfeervol eindresultaat. Verder zijn de luxe traptreden van Red Sun bestendig tegen de verschillende weersomstandigheden en zijn ze kleurecht.

TRAP- EN BLOKTREDEN NATUURSTEEN

De natuursteen traptreden hebben precies dezelfde voordelen als de natuursteen tegels. Zo zijn ze waterdicht, slijtvast en geschikt voor hoge gebruiksbelasting.  De vlakke bovenkant zorgt verder voor een rustgevende sfeer.

GEOCOLOR TRAPTREDE

Dankzij de GeoColor traptreden kun je nu ook een bijpassende trap in uw GeoColor tuin aanbrengen. Deze traptreden hebben verder dezelfde eigenschappen tot zijn beschikking en hebben de beschikking over een glad en vlak profiel. 

Kortom, de aanbreng van traptreden creëert een diverse uitstraling en tuin waardoor je tuin helemaal compleet is! Heb je verdere vragen? Dan kun je contact met ons opnemen wij adviseren je graag over de toepassing van traptreden in jouw tuin.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.