Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Speeltoestellen

Een kindervriendelijke tuin betekent, naast veiligheid, ook vertier voor kinderen. Diverse speeltoestellen zoals zandbakken, speelhuisjes, schommels en kindermeubels leveren wij. De speeltoestellen voldoen aan de CE-norm. Daarmee voldoen de toestellen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

SPEELTOESTELLEN

VEILIGE SPEELTOESTELLEN VOOR JE KINDEREN!

Dankzij de speeltoestellen van Hillhout vermaken de kinderen zich de hele dag in je nieuwe tuin! Een groot pluspunt aan de speeltoestellen van Hillhout is de degelijkheid van het materiaal. Je hoeft niet bang te zijn dat het materiaal versleten raakt.
 
Het assortiment aan speeltoestellen van Hillhout is immens groot. Zo hebben wij de beschikking over verschillende maten zandbakken, schommels en speelhuizen. Dankzij de speeltoestellen kunnen kinderen met trots de nieuwe tuin laten zien aan hun vriendjes.
 
Voor verdere informatie over de speeltoestellen en de afmetingen kun je verder contact met ons opnemen. 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.