Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Siersteen en Siergrind

Siersteen en siergrind geven sfeer aan uw tuin. Bovendien heeft het meerdere functionele eigenschappen. Siergrind is onderhoudsarm, relatief goedkoop en onkruid werend. Bovendien kunt u met sierstenen en siergrind structuur in uw tuin aanbrengen.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

SIERSTEEN EN SIERGRIND

FUNCTIONEEL EN DECORATIEF!

De toepassing rotsen, brokken en siergrind brengen een aantal voordelen met zich mee namelijk:

STIJLVOLLE TOEPASSING

Dankzij de toepassing van siersteen en siergrind ontstaat er een stijlvolle en sfeervolle tuin. Of je nu een authentieke, moderne of rustgevende tuin aanlegt ons siersteen en siergrind is geschikt voor elke tuinsoort.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Vooral bij grind wordt er weinig onderhoud vereist. Na het aanleggen van grind hoeft je alleen maar af en toe te harken.

DRAINEREND

Doordat er enige ruimte tussen het siergrind en de sierstenen is, laat het gemakkelijk water door. Hierdoor ontstaan er geen grote plassen, het water trekt gemakkelijk de grond in.

GROOT ASSORTIMENT

Bij ons zijn de sierstenen en grindsoorten oneindig. Omdat de sierstenen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn zit er altijd wel een siersteen/grindsoort tussen die bij uw tuin en totaalplaatje past.
Voor verdere informatie over sierstenen en siergrind kun je contact met ons of een vakspecialist opnemen.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.