Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Siergrind / Split / Brokjes /Zand

Siergrind heeft zowel een functionele als een decoratieve functie! Siergrind is te gebruiken als bodembedekker en heeft een onderhoudsvriendelijk karakter. Siergrind heeft volop combinatiemogelijkheden met andere bestratingsmaterialen. Bijkomend voordeel is dat siergrind lang mee gaat en het in relatie tot siertegels goedkoper is.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

SIERGRIND / SPLIT BROKJES

VOOR DECORATIEF EN FUNCTIONEEL GEBRUIK!

Siergrind is te gebruiken voor veel doeleinden. Naast het opvullen van je tuin is siergrind ook zeer geschikt als oprit of opvulling van een bloembak. 
Verder is siergrind bestand tegen alle weersomstandigheden en beschikbaar in een legio aan kleuren. De verpakkingseenheden van siergrind bestaan uit gazen en minigazen. Siergrind is een goedkope vervanger van de tegel. 
 
Dankzij de hoogwaardige kwaliteit, multifunctionaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding blijft siergrind steeds meer stijgen in populariteit. Laat je tuin weer stralen als vanouds door het gebruik van siergrind! 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!