Sierbestrating

Sierbestrating zijn er in vele soorten en maten. Ten eerste kunt u kiezen tussen gebakken klinkers en beton klinkers. Daarnaast zijn er binnen deze klinkers nog verschillende formaten en uitvoeringen, zoals getrommeld en ongetrommeld. Wij adviseren u graag. Hieronder treft u het assortiment van onze sierbestrating.

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

Oppervlakte

  Uitvoering

   FILTER
   show blocks helper

   Prijs

   Afmeting

   Kleur

   Dikte

   Oppervlakte

    Uitvoering

     Terras & Trends
     Catalogus 2019

     Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

     Sierbestrating

     BETON- EN GEBAKKEN KLINKERS

     De betonklinkers en de gebakken klinkers hebben allebei zijn voor- en nadelen. Beide klinkersoorten verschillen dan ook veel van elkaar. De verschillen worden hieronder nader toegelicht.
     Productiemateriaal:
     De betonklinker is uiteraard gemaakt van beton. De gebakken klinker daarentegen heeft klei als productiebasis.

     VERZORGING

     Algen en mos maken vrijwel geen schijn van kans op de gebakken klinkers. Betonklinkers hebben hier doorgaans wat meer moeite mee.

     DUURZAAMHEID

     Zowel de betonklinkers als de gebakken klinkers gaan zeer lang mee. In combinatie met de onderhoudsvriendelijke laag ontstaat er een krachtige klinker.

     KLEURECHTHEID

     Gebakken klinkers blijven ongeacht de weersomstandigheden altijd kleurvast. Dankzij de natuursteen mineralen in de betonklinker heeft ook deze klinker een kleurechte laag.
      
     Een andere onmisbare eigenschap van zowel de beton- als de gebakken klinkers is de multifunctionaliteit. Beide klinkersoorten hebben veel toepasmogelijkheden. Naast je terras en tuin zijn de klinkers dankzij de zwaar belastbare laag ook uiterst geschikt als oprit.
      
     Neem contact met met een vakspecialist uit jouw regio voor meer informatie.

     Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
     tuintrends en voordelige kortingacties?

     Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

     Meer inspiratie?

     Schrijf je in!

     preloader