Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Sierbestrating

Sierbestrating zijn er in vele soorten en maten. Ten eerste kunt u kiezen tussen gebakken klinkers en beton klinkers. Daarnaast zijn er binnen deze klinkers nog verschillende formaten en uitvoeringen, zoals getrommeld en ongetrommeld. Wij adviseren u graag. Hieronder treft u het assortiment van onze sierbestrating.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

Sierbestrating

BETON- EN GEBAKKEN KLINKERS

De betonklinkers en de gebakken klinkers hebben allebei zijn voor- en nadelen. Beide klinkersoorten verschillen dan ook veel van elkaar. De verschillen worden hieronder nader toegelicht.
Productiemateriaal:
De betonklinker is uiteraard gemaakt van beton. De gebakken klinker daarentegen heeft klei als productiebasis.

VERZORGING

Algen en mos maken vrijwel geen schijn van kans op de gebakken klinkers. Betonklinkers hebben hier doorgaans wat meer moeite mee.

DUURZAAMHEID

Zowel de betonklinkers als de gebakken klinkers gaan zeer lang mee. In combinatie met de onderhoudsvriendelijke laag ontstaat er een krachtige klinker.

KLEURECHTHEID

Gebakken klinkers blijven ongeacht de weersomstandigheden altijd kleurvast. Dankzij de natuursteen mineralen in de betonklinker heeft ook deze klinker een kleurechte laag.
 
Een andere onmisbare eigenschap van zowel de beton- als de gebakken klinkers is de multifunctionaliteit. Beide klinkersoorten hebben veel toepasmogelijkheden. Naast je terras en tuin zijn de klinkers dankzij de zwaar belastbare laag ook uiterst geschikt als oprit.
 
Neem contact met met een vakspecialist uit jouw regio voor meer informatie.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.