Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Schanskorven

Voorheen werden schanskorven als muur toegepast, maar tegenwoordig wordt de functionaliteit als afscheiding gecombineerd met begroeiing. De schanskorven kenmerken zich door hun kwaliteit. De schanskorven zijn snel te plaatsen. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

SCHANSKORVEN

EEN MOOIE COMBINATIE MET ONZE SIERSTENEN

De schanskorven kunnen gevuld worden met de sierstenen uit ons assortiment. Doordat wij de beschikking hebben over een legio aan sierstenen kun je eindeloos variëren. Heb je een tuin met grijstinten dan kan er gekozen worden voor de alpenstenen. Voor een tuin met zandkleur invloeden kun je kiezen voor de ardennersplit geel. Een andere functioneel aspect van de schanskorven is de wind en geluidsdichte muur die er ontstaat. Tot slot hoef je na de plaatsing geen zorgen meer te maken, want de schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
 
 
Kortom de schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam, geschikt voor elke tuinsoort en multifunctioneel. Wat wil je nog meer? Voor verdere adviezen over de combinatie tussen het vulmateriaal en je tuin kun je contact met ons opnemen.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!