Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Rotsen / Brokken

Wilt u uw tuin een extra dimensie meegeven? Wij leveren een breed scala aan rotsen en brokken. Deze natuurlijke brokstukken worden tegenwoordig steeds vaker in tuinen toegepast. De Beach Pebbles zijn hier een goed voorbeeld van. Deze sierlijke steen wordt zowel in landelijke tuinen als in moderne tuinen toegepast.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

ROTSEN BROKKEN

ROTSEN & BROKKEN VOOR DE STOERSTE TUINEN!

Met de rotsen en brokken kun je verder het water scheiden van de droge kant.  Ook zijn de rotsen en brokken goed te gebruiken in grotere tuinen en worden ze veelal gebruikt rondom bomen en struiken in de tuin. Naast het functionele karakter om iets op te sluiten, staat het ook erg sierlijk.
Bij ons heb je de beschikking over een ruime assortimentskeuze met verschillende maten en kleuren. Alle soorten zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en vlek voorkomend.
Dankzij de toepassing van rotsen en brokken is je tuin helemaal af en ontstaat er een ontmoetingsplek waar je de visite met genoegen kunt ontvangen. 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.