Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Regenafvoer / roostergoten

Een goede afvoer van regenwater is tegenwoordig enorm belangrijk. Niemand wilt dat zijn of haar tuin blank komt te staan. We hebben steeds vaker te maken met sterke weersomstandigheden. Lange periodes van warmte wisselen zich af met flinke neerslagbuien. Wij adviseren u graag over de juiste producten voor uw tuin. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

REGENAFVOER EN REGENGOTEN

TEGENWOORDIG EEN ABSOLUTE MUST!

Met behulp van afvoerputjes of afvoergoten kan het water afgevoerd worden.

INFILTREREN VAN REGENWATER

Speciaal voor de gebieden die geen sloot of vijver in de buurt hebben zijn er infiltratiekratten ontworpen. Deze systemen kunnen regenwater opvangen en vervolgens vertraagd terugvoeren richting de grond of het riool. Als het ware kun je dit systeem zien als een ondergronds vijver. Het aanleggen van deze infiltratiesystemen vereist de nodige kennis en ervaring, hiervoor adviseren wij je graag.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.