Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Palissaden

Kleine niveauverschillen vangt u mooi en eenvoudig op met palissadebanden. De fraaie vormen en diverse kleuren zorgen voor een zeer decoratief effect. Met als praktische bijkomstigheid de bijzonder eenvoudige plaatsing. Wij leveren rechthoekige en ronde palissaden in de kleuren grijs of antraciet.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

PALISSADEN

RELIËF TOEBRENGEN IN JE TUIN MET PALISSADEN.

Behalve het samenstellen van bloembakken en bloemperken kun je dankzij de palissaden reliëf in je tuin aanbrengen. De hoogteverschillen die hierdoor ontstaan laten je tuin ruimer lijken. Een ander voordeel van de palissaden is de eenvoudige plaatsing en het decoratieve effect wat er ontstaat.  Tot slot zorgt het ruime assortiment met verschillende afmetingen ervoor dat je eindeloos kunt variëren.
Heb je een moderne tuin? Of juist een authentieke tuin? De palissaden zijn geschikt voor elke tuinsoort! Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen of met een vakspecialist bij jou in de buurt.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.