Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Overkappingen en Buitenverblijven

We brengen steeds vaker tijd door in onze tuin. Met een overkapping of buitenverblijf kunt u ook in de avonduren genieten van uw eigen tuin. Mensen kiezen steeds vaker voor een overkapping in plaats van een uitbouw in het huis. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

OVERKAPPINGEN EN BUITENVERBLIJVEN

STEL JE EIGEN OVERKAPPING SAMEN!

Heerlijke zomeravonden beleven met vrienden en familie tot in de late uurtjes? Ook wanneer het weer wat minder is genieten van je tuin? Met een buitenverblijf of overkapping in je tuin maak je dit mogelijk. De buitenverblijven zijn vrijwel allemaal zelf samen te stellen en leverbaar in verschillende geïmpregneerde kleuren. Benieuwd wat voor een overkapping of buitenverblijf in jouw tuin past? Onze vakspecialisten helpen je graag! 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.