Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Onderhoudsmiddelen

Doordat buitenbestrating onderhevig is aan weersinvloeden, zoals (zure) regen en ultraviolette straling, betekent dit dat de oppervlakte (kleur) van uw bestrating wordt aangetast c.q. vervaagd. Door onze jarenlange ervaring in het behandelen van binnenvloeren zijn wij in staat gebleken producten te ontwikkelen welke specifiek voor buitenbestrating geschikt zijn.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

ONDERHOUDS- MIDDELEN

VOOR EEN GOED ONDERHOUD VAN JE TERRAS

Hieronder worden de verschillende WS producten nader toegelicht.
WS ADVANCE
Deze vloerreiniger is perfect geschikt voor de verbeterde hechting tussen polymeerwassen.
WS SEAL PROTECT
De WS Seal Protect is ideaal geschikt voor het onderhoud van uw natuursteen tegels. Dit onderhoudsmiddel beschermd tegels tegen vuil en de verschillende weersomstandigheden. WS Seal Protect is geschikt voor natuursteen, hout, cement en andere waterbestendige oppervlakten.
WS IMPERIAL BLACK
De Imperial Black is eveneens bestand tegen vuil en de (slechte) weersomstandigheden. De Imperial Black is verder geschikt voor het onderhoud van natuursteen tegels.
WS GREEN CLEAN
Dankzij de toepassing van WS Green Clean maken algen en mos geen schijn van kans meer. Door middel van de achtergelaten residu keert groene aanslag niet snel terug.  De WS Green Clean is geschikt voor het onderhoud van keramische tuintegels, natuursteen tegel en betontegels.
WS KALKUITBLOEI VERWIJDERAAR
De naam zegt het al, dankzij het toepassen van dit onderhoudsmiddel is de kalkuitbloei binnen mum van tijd verdwenen. Dit onderhoudsmiddel kan op alle betonoppervlakken zoals betontegels toegepast worden.
Deze onderhoudsmiddelen zorgen ervoor dat keramische tuintegels, betontegels en natuursteen tegels in excellente conditie verkeren.
 
Voor verdere gebruiksadviezen kun je contact met ons opnemen.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.