Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Natuursteen tegels

Bij ons vindt u granieten natuursteen tegels in diverse matenvoeringen, kleuren en met verschillende eigenschappen. Zo hebben wij tegels met afmetingen van 40×40 cm tot 100×100 cm Kies voor natuursteen tegels met natuurlijke kleuren als bruin, beige, zwart of wit.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

NATUURSTEEN TEGELS

MODERNE UITSTRALING MET EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TEGEL.

De natuursteen tegels hebben allemaal één overeenkomst namelijk de easy2clean eigenschap. Elke natuursteen tegel is gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over intrekkende wijnvlekken of andere vlek veroorzakende stoffen. Een ander pluspunt is de door-en-door gekleurde laag, hierdoor vallen beschadigingen vrijwel niet op. Tot slot zijn de natuursteen tegels stevig en duurzaam geproduceerd.
 
Echter hebben alle natuursteen soorten verschillende onderscheidende aspecten. Deze worden hieronder per natuursteen tegel nader toegelicht.

LEISTEEN

Waterdicht, zuurbestendig, subtiele glans.
 
Hardsteen
95% kalk, vlak oppervlak, kleurecht.

KWARTSIET

Slijtvast, niet gebruiksgevoelig, stevig en glad oppervlak.

GRANIET

Geschikt voor hoge gebruiksbelasting, vlekbestendig, slijtvaste laag, bestand tegen zeuren.
 
De natuursteen tegels matchen vooral goed met ons assortiment aan siergrind. Dankzij het gebruik van siergrind in combinatie met de natuursteen tegels ontstaat er een moderne uitstraling en een tuin waarin je familie en vrienden met trots en veel plezier kunt ontvangen.
 
Wil je op het gebied van natuursteen tegels verder geïnformeerd worden? Neem dan telefonisch contact met een vakspecialist bij jou in de buurt.
 
 
 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.