Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Muur en stapelelementen

Met muur- en stapelelementen creeert u hoogteverschillen in uw tuin. Door deze aan te brengen, lijkt u tuin groter. Er zijn verschillende manieren om hoogteverschillen aan te brengen. Het Stackton systeem is een droogstapelsysteem waarbij u geen metsel of lijm nodig hebt. Bekijk hieronder de verschillende muur- en stapelelementen.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

MUUR- EN STAPELELEMENTEN

VERHOGINGEN MAKEN IN JE TUIN!

Hieronder worden een aantal muur- en stapelementen nader toegelicht.

PROMO WALL

De Promo Wall van Red Sun is uniek in verschillende opzichten. Zo beschikt dit stapelelement over veel verschillende kleuren en zorgt de ruwe uitstraling voor een adembenemende sfeer in uw tuin. Voor het creëren van hoogteverschillen in uw nu al prachtige tuin is de Promo Wall uiterst geschikt.

GRANUWALL

De robuuste maar toch charmante Granuwall muurelementen staan bekend om het feit dat ze de meest verbluffende muurtjes en tuinafscheidingen vormen. Een ander bijkomend voordeel is dat de Granuwall makkelijk te leggen is. Zowel kleven als metselen is een mogelijkheid bij de Granuwall muurelementen.

STACKTON

Dankzij de toepassing van het Stackton muursysteem kan er op een gemakkelijke manier duurzame grondkeringen met een hoge kwaliteit gerealiseerd worden.  De Stackton is dankzij de keuze tussen een verankeringsblok en een counterblok multifunctioneel te noemen. Zo doet de mogelijkheid tot het bouwen van vrijstaande muren zich ook voort. Bij muurtjes tot en met 140 centimeter is de Stackton verder zonder verbindingsmiddelen te leggen, dus er komt geen lijm, mortel of siliconen aan te pas.  Tot slot zijn de Stackton muurelementen verkrijgbaar in diverse kleuren.
 
Voor het bouwen van muurtjes en het creëren van hoogteverschillen in uw tuin bent u hier aan het juiste adres! Voor verdere adviezen over de toepassingsmogelijkheden en het eindeloos variëren kunt u contact met ons opnemen.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.