Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Lijmen en kitten

Lijmen en kitten voor de perfecte afwerking van een tuinklus. De lijmen en kitten zijn toe te passen op verschillende materialen, zoals: steen, hout en kunststof.  Heeft u vragen over de verwerking van bepaalde lijmen en kitten? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

LIJMEN
EN KITTEN

MULTIFUNCTIONELE LIJMEN EN KITTEN

MULTITACK

De multitack lijm van Varistone is geschikt voor het verlijmen van elke materiaalsoort behalve PE en PP. De multitack lijm is uiterst multifunctioneel en geschikt voor alle houtsoorten, EPDM, zink, koper, lood, steen, spiegels,metalen, kunststoffen, beton, natuursteen en polystyreen. Dankzij deze veelzijdigheid worden alle lijmsoorten in één klap vervangen. 

SEALTACK

Deze hoogwaardige polymeer afdichtingskit kan toegepast worden op alle ondergronden. Na uitharding is de Sealtack van Varistone bestendig tegen alle lakken en verfsoorten. Verder is vooraf testen aanbevolen.

PU FIX (ECO)

De PU Fix ECO van Varistone is een ijzersterke en snel drogende lijm speciaal ontwikkeld voor veel steensoorten zoals natuursteen, betonsteen, keramische tuintegels en gipsblokken. De Varistone PU Fix ECO is verder bestand tegen water, zuren en bijtende oplossingen. 
Dankzij de verschillende lijmen en kitten van Varistone laten uw tegels niet meer los! Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!