Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Kunststof kantopsluiting

Met kunststof kantopsluitingen creëer je in korte tijd scherpe lijnen in een tuin. Met de kunststof kantopsluitingen maakt u gemakkelijk bochten en andere ronde vormen rondom een gazon, tuinpad, moestuin, border of vijver! Ecoboard is ecologisch en gemaakt van 100% gerecycled kunststofafval. Het is verkrijgbaar in latten of op rol.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

KUNSTSTOF KANTOPSLUITINGEN

ONTDEK DE FLEXIBILITEIT VAN KANTOPSLUITINGEN

Want dankzij de neutrale en modieuze uitstraling hebben de Ecoboard kantopsluitingen ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden. Zo zijn de kantopsluitingen geschikt voor elke tuinsoort. Ook kan er dankzij het gebruik van de Ecoboard kantopsluitingen een andere twist aan je tuin gegeven worden er kan namelijk op een snelle manier een plantenbak of bloemperk gerealiseerd worden.
Een ander onmisbaar product is de Ecoboard Pic, dankzij deze paaltjes kan de Ecoboard kantopsluiting gemakkelijk bevestigd en geplaatst worden.
Door de toepassing van Ecoboard kantopsluitingen creëer je een nieuwe dimensie met de daarbij passende look in uw tuin! 
 
 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!