Klinkers gebakken

Of het nu om dikformaat, waalformaat of keiformaat gaat. Bij Koster Tuinmaterialen zit u gebakken! Een enorm aanbod aan gebakken klinkers in vele kleuren. Voor veel gebakken klinkers geldt: hoe ouder de steen, hoe mooier de uitstraling. Niet voor niets worden gebakken klinkers bij uitstek gebruikt bij landelijke tuinen! Bekijk snel ons aanbod!

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

Oppervlakte

  Uitvoering

   FILTER
   show blocks helper

   Prijs

   Afmeting

   Kleur

   Dikte

   Oppervlakte

    Uitvoering

     Terras & Trends
     Catalogus 2019

     Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

     KLINKERS GEBAKKEN

     KLASSIEKE, AUTHENTIEKE UITSTRALING VAN JE TUIN

     De gebakken klinkers zijn verder onderhoudsvrij, uiterst sterk en tijdloos. De gebakken klinkers kunnen immers lang mee.  Ook zijn de gebakken klinkers vorstbestendig en bestand tegen chemicaliën. Bij het gebruik van gebakken klinkers wordt de overweging tussen dik- en waalformaat gemaakt.  Het enige verschil tussen de dikformaten en waalformaten is de maatvoering. Zowel de breedte als de lengte verschillen per gebakken klinker.
      
     Behalve de los verkrijgbare waalformaten en dikformaten. Hebben wij ook de beschikking over de Terra Antica serie. Deze serie creëert dat extra beetje sfeer in je tuin! Dit komt onder andere doordat de gebakken klinkers kleurecht zijn. Verder zijn ze zwaar belastbaar en beschikken ze over zacht footcomfort.
      
     Kortom ben je op zoek naar zwaar belastbare en kleurechte gebakken klinkers? Neem dan contact met ons op!

     Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
     tuintrends en voordelige kortingacties?

     Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

     Meer inspiratie?

     Schrijf je in!

     preloader