Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Klinkers gebakken

Of het nu om dikformaat, waalformaat of keiformaat gaat. Bij Koster Tuinmaterialen zit u gebakken! Een enorm aanbod aan gebakken klinkers in vele kleuren. Voor veel gebakken klinkers geldt: hoe ouder de steen, hoe mooier de uitstraling. Niet voor niets worden gebakken klinkers bij uitstek gebruikt bij landelijke tuinen! Bekijk snel ons aanbod!

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

KLINKERS GEBAKKEN

KLASSIEKE, AUTHENTIEKE UITSTRALING VAN JE TUIN

De gebakken klinkers zijn verder onderhoudsvrij, uiterst sterk en tijdloos. De gebakken klinkers kunnen immers lang mee.  Ook zijn de gebakken klinkers vorstbestendig en bestand tegen chemicaliën. Bij het gebruik van gebakken klinkers wordt de overweging tussen dik- en waalformaat gemaakt.  Het enige verschil tussen de dikformaten en waalformaten is de maatvoering. Zowel de breedte als de lengte verschillen per gebakken klinker.
 
Behalve de los verkrijgbare waalformaten en dikformaten. Hebben wij ook de beschikking over de Terra Antica serie. Deze serie creëert dat extra beetje sfeer in je tuin! Dit komt onder andere doordat de gebakken klinkers kleurecht zijn. Verder zijn ze zwaar belastbaar en beschikken ze over zacht footcomfort.
 
Kortom ben je op zoek naar zwaar belastbare en kleurechte gebakken klinkers? Neem dan contact met ons op!

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.