Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Klinkers beton

De betonklinker is een veelgebruikt product in tuinen. De standaard diktes van een betonklinker zijns; 5, 6, 7 en 8 centimeter. De betonklinker bestaat uit zand, grind en cement. Deze ingrediënten worden gemengd en vervolgens in een vorm gegoten. Bekijk ons aanbod betonklinkers of neem contact met ons op voor eventuele vragen.  Uiteraard leveren wij desgewenst uw bestelling zelf bij u thuis af!

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

KLINKERS BETON

MODERNE UITSTRALING MET EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TEGEL.

Tremico
De Tremico Betonklinkers zijn populair vanwege de degelijke opritten die je ermee creëert. Zo zijn de Tremico Betonklinkers zwaar belastbaar en beschikken ze ook over footcomfort.

COBBLESTONES

De Maas & Waal Cobblestones van Morssinkhof Groep zijn geproduceerd volgens een uniek productieproces. Het gebruik van hoog aangeschreven natuurlijke elementen en natuurechte granulaten creëren een betonklinker die met de jaren mooier wordt. Tot slot zijn ook de Cobblestones zwaar belastbaar.

TAMBOUR

De Tambour klinkers zijn dankzij het verouderde effect ideaal geschikt voor authentieke tuinen en opritten. Doordat de Tambour klinkers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn, kun je altijd wel een passende klinker vinden. Behalve zwaar belastbaar en een fluwelen laag, zijn de Tambour klinkers ook maatvast.
 
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor verdere informatie en adviezen over de betonklinkers.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.