Klinkers beton

De betonklinker is een veelgebruikt product in tuinen. De standaard diktes van een betonklinker zijns; 5, 6, 7 en 8 centimeter. De betonklinker bestaat uit zand, grind en cement. Deze ingrediënten worden gemengd en vervolgens in een vorm gegoten. Bekijk ons aanbod betonklinkers of neem contact met ons op voor eventuele vragen.  Uiteraard leveren wij desgewenst uw bestelling zelf bij u thuis af!

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

Oppervlakte

  Uitvoering

   FILTER
   show blocks helper

   Prijs

   Afmeting

   Kleur

   Dikte

   Oppervlakte

    Uitvoering

     Terras & Trends
     Catalogus 2019

     Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

     KLINKERS BETON

     MODERNE UITSTRALING MET EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TEGEL.

     Tremico
     De Tremico Betonklinkers zijn populair vanwege de degelijke opritten die je ermee creëert. Zo zijn de Tremico Betonklinkers zwaar belastbaar en beschikken ze ook over footcomfort.

     COBBLESTONES

     De Maas & Waal Cobblestones van Morssinkhof Groep zijn geproduceerd volgens een uniek productieproces. Het gebruik van hoog aangeschreven natuurlijke elementen en natuurechte granulaten creëren een betonklinker die met de jaren mooier wordt. Tot slot zijn ook de Cobblestones zwaar belastbaar.

     TAMBOUR

     De Tambour klinkers zijn dankzij het verouderde effect ideaal geschikt voor authentieke tuinen en opritten. Doordat de Tambour klinkers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn, kun je altijd wel een passende klinker vinden. Behalve zwaar belastbaar en een fluwelen laag, zijn de Tambour klinkers ook maatvast.
      
     Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor verdere informatie en adviezen over de betonklinkers.

     Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
     tuintrends en voordelige kortingacties?

     Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

     Meer inspiratie?

     Schrijf je in!

     preloader