Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Keramische tuintegels

Als u kiest voor keramische tegels, dan kiest u voor duurzaamheid. De keramische tegel kenmerkt zich door haar uitstraling en kwaliteit. Keramische tegels zijn er in 2, 3 en 4 centimeter dikte. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

KERAMISCHE TUINTEGELS

MODERN, STIJLVOL DESIGN.

Dankzij de keramische tuintegels kun je na een dag hard werken perfect tot rust komen in jouw moderne, authentieke, rustgevende of sfeervolle tuin. Want ja, de keramische tuintegel is geschikt voor iedere soort tuin.

Wij hebben de beschikking over groot assortiment aan verschillende keramische tuintegels. Deze worden hieronder nader toegelicht.

TERRAS & TRENDS COLLECTIE

De unieke Terras & Trends collectie staak bekend om zijn vele eigenschappen in combinatie met het strakke design. Zo zijn de Terras & Trends tegels easy 2 clean en dus onderhoudsvriendelijk, kleurecht en voelen ze dankzij de aanbreng van footcomfort fluweel zacht aan. Andere eigenschappen zijn de maatvastheid en het lichte gewicht.

GEOCERAMICA

De Geoceramica van MBI heeft zijn populariteit te danken aan de mooie neutrale kleuren in combinatie met het effen design. De tegels passen bij elke tuinsoort en dienen perfect als verlengstuk van uw woonkamer.  Andere eigenschappen zijn de onderhoudsvriendelijke laag en het gebruik van footcomfort. Ook blijft de Geoceramica altijd zijn kleur behouden.

MIRAGE

Tot slot willen wij de Mirage serie nader toelichten. Deze keramische tuintegels creëren een solide look met innemende schaduwen en reflecties. Hierdoor kun je in de zomermaanden tijdens het avondeten genieten van uw verbluffende tuin. Heb je binnen een laminaten vloer? Dan raden wij je aan om de Mirage Signature eens te bekijken. De Mirage Signature biedt een interpretatie van de laminaten vloeren. De Mirage tegels zijn verder gemakkelijk te onderhouden, voelen zacht aan en beschikken over een kleurechte laag.
 
Dankzij de keramische tuintegels straalt je tuin als nooit te voren! Voor verdere informatie en adviezen kun je telefonisch contact met ons opnemen

CERAMAXX

De Ceramaxx keramiek tuintegel is eveneens revolutionair dankzij haar dikte van 3 centimeter. Voorheen werden keramische tegels (m.u.v) GeoCeramica® alleen geleverd in een dikte van 2 centimeter. 
 
 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.