Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

In-lite Buitenverlichting

Ook in de avonduren genieten van uw tuin? De tuinverlichting van in-lite zorgt voor een sprookjesachtig effect in uw tuin. Licht met spots verschillende elementen in uw tuin uit of verwerk ze in het tuinpad voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Wij werken met de beste hoveniers uit uw regio. Zij kunnen voor u volledig in-lite lichtplan van uw tuin maken.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

IN-LITE BUITENVERLICHTING

VOOR EEN SPROOKJESACHTIG EFFECT!

Het voordeel van de grondspots is dat deze te verwerken zijn in betontegels. Zo krijgen je bomen, beelden en tuinmeubelen een adembenemend effect. De staande lampen van in-lite zijn uitstekend geschikt voor het uitlichten van borders of andere planten. Een aantal staande lampen hebben een verstelbare lichtbron zodat je nog meer kunt spelen met het licht.
 
 
Heerlijk genieten in je prieel of terras met overkapping? Gebruik de wandlampen en creëer een warme en romantische setting. Wandlampen van in-lite zijn ook uitermate geschikt voor schuttingen.
 
In-lite kent een kwalitatief Nederlands design! Deze expert op het gebied van buitenverlichting geeft vijf jaar garantie op haar producten. De armaturen zijn voorzien van lichtbronnen met een enorm laag energieverbruik. Deze buitenverlichting werkt op laagspanning en je hebt de mogelijkheid om volop te combineren.
 
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij adviseren graag hoe je door middel van buitenverlichting meer sfeer kunt creëren in jouw tuin!

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.