Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Honingraten / grindstabilisatie

Grindstabilisatieplaten zijn hoogwaardige platen die zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw oprit, parking, terras of wandelpad. Doordat de platen voorzien zijn van geo-doek zetten de kiezelstenen zich vast en hebben onkruiden geen kans om zich omhoog te werken. Bijkomend voordeel is dat de platen waterdoorlatend zijn. 

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Dikte

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

HONINGRATEN

VOOR EEN GOEDE MOBILITEIT VAN JE GRINDPAD!

Voor dit superhandige product maken wij gebruik van Nidagravel en Premiumgravel. Door het gebruik ervan is uw pad of oprit makkelijk beloop- berijdbaar. 
 
De overige voordelen ervan zijn:
  • 100% waterdoorlatend
  • Onkruidwerend
  • UV en vorstbestendig
  • Ook mogelijk bij hoogteverschillen
Deze grindstablisatie is wel belastbaar tot 400 ton per m². Rijden met de fiets of lopen met de kinderwagen wordt een stuk aangenamer! 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.