Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Erfafscheidingen

Wij vinden privacy in uw eigen huis en tuin belangrijk. Erfafscheidingen zien we daarom vaak terug in de Nederlandse tuinen. Naast privacy wordt met erfafscheidingen ook de grens van de oppervlakte aangegeven. Veel gebruikte erfafscheidingen zijn schuttingen, poorten en hekken en groene oplossingen zoals een haag. Bekijk hieronder ons aanbod. 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

ERFAFSCHEIDINGEN

ERFAFSCHEIDINGEN ZORGEN VOOR PRIVACY IN JE TUIN.

Evenals de Schermen van Hillhout creëren de Schermen van Woodvision een adembenemende sfeer in je tuin! De rustgevende en tegelijkertijd sfeervolle tuinschermen zorgen ervoor dat je droomtuin realiteit wordt.
Van hardhouten plankenscherm tot grenenschermen en schanskorven wij hebben het allemaal! Een groot voordeel van dit scala aan producten is dat er voor iedereen wel iets bij zit. 
Kortom ben je op zoek naar een prachtig scherm van Woodvision waarmee je jouw tuin helemaal af maakt? Dan is dit precies wat je zoekt!
 
Dankzij de schermen van Hillhout kun je de perfecte tuinafscheidingen creëren. Deze moderne en rustieke tuinafscheidingen zorgen voor een sfeervol eindresultaat in uw tuin. 
Wij hebben de beschikking over een groot assortiment aan Schermen van Hillhout. Ben je op zoek naar een lang en dun scherm? Dan adviseren wij het basisscherm excellent horizontaal. Voor de verticale schermen raden wij het jumbo scherm verticaal aan. 
 
Behalve schermen bieden wij je ook de mogelijkheid om klimrekken voor bijvoorbeeld een klimop aan te schaffen. Ook verkopen wij countryhekken, deze zorgen ervoor dat uw kinderen en/of huisdieren niet weglopen. 
 
De schermen van Hillhout zijn multifunctioneel van aard en passen bij elke tuin, dus ook bij die van jou! Voor verder op maat gemaakt advies kunt u contact met ons opnemen. 

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.