Deze tuin is absoluut zomerproof

Dit weekend zag je bij Eigen Huis & Tuin de metamorfose van een familietuin in Ede. Met een lounge, een terrasgedeelte en een plek waar de kinderen kunnen spelen voldoet de tuin aan alle wensen voor het hele gezin.

De zandkleurige Dololux (Gravier d’or) in combinatie met de loungehoek en het terras dat gecreëerd is, doet je vermoeden dat je een strandtent binnenwandelt. Dolulux halfverharding wordt gemaakt door keien (kalksteen) te breken tot kleine steentjes en die middels een zeef op maat worden gesorteerd.

Evilio schermen zijn een opvallende verschijning!

Met zo’n tuin kom je al snel in de vakantiesfeer

Voor deze tuin is er gekozen voor twee GeoCeramica® kleuren van de Tracks Mustang serie: de dark en de grey. De leisteenlook is een populaire tegel, vanwege de gevarieerde gelaagdheid die de tegel heeft. Hierdoor is het voor veel tuinen en terrassen een uitdagende tegel.

De vloer van het terras is gemaakt met het Terras & Trends Decksysteem. De planken hebben een houtlook, maar zijn van composiet. Met dit systeem vergroot je in korte tijd de uitstraling en het wooncomfort van je terras. Ze hebben gebruikgemaakt van de massieve, donkergrijze plank. De overige beschikbare kleuren van de Terras & Trends Deck zijn multi-bruin, lichtgrijs, vintage grey en vintage brown. De planken monteer je met behulp van de handige clips.

Als erfafscheiding is er onder andere gebruikgemaakt van vierkante Evilio schermen. De omranding van de schermen zijn gemaakt van geïmpregneerd larixhout. De gevlochten wilgentenen geven Evilio de exclusieve look die in elke tuin past.

Met de giga splitblokken zijn er borders gecreëerd met daarin groene beplanting. Doordat de steen letterlijk gespleten wordt, heeft iedere afzonderlijke steen een uniek breukvlak. De tuinverlichting van in-lite zorgt ervoor dat de tuin ook in de avonduren een schitterende plek is. In de Terras & Trends Deck planken zijn FLUX grondspots verwerkt.

Bekijk onderaan dit artikel de verschillende materialen die zijn gebruikt voor deze tuin!

gerelateerde producten