Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Composiet systemen

Composiet terrasplanken zijn de afgelopen vijf jaar ver gekomen. Vandaag de dag leveren composietmaterialen de schoonheid van natuurlijk, exotisch hardhout, compleet met subtiele kleurtinten en gevarieerde houtpatronen. Composietterrassen van hout en plastic zijn vrij van splinters en slipvast, waardoor ze het huis veiliger maken voor kinderen en huisdieren (en natuurlijk uw blote voeten).

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

COMPOSIET SYSTEMEN

DE UITSTRALING VAN HOUT, DE VOORDELEN VAN COMPOSIET!

De composiet terrasplanken en schuttingen brengen een legio aan voordelen met zich mee. Zo krijg je in tegenstelling tot gewoon houten planken geen splinters meer. Verder zijn de composiet terrasplanken dankzij de composiet deklaag van uiterst hoge kwaliteit. De composiet terrasplanken laten zich gemakkelijk verwerken, zo kunnen de terrasplanken net als regulier hout gezaagd worden. Dankzij het grote assortiment aan verbluffende kleuren en varianten kun je eindeloos variëren en innoveren. Tot slot zijn de composiet terrasplanken onderhoudsvriendelijke en duurzaam van aard. Intensief onderhoud behoort hierdoor tot de verleden tijd.
Dankzij de aanbreng van terrasplanken en schuttingen van composiet ontstaat er een positieve transformatie in je tuin. Je kunt altijd contact met ons opnemen, wij adviseren je graag.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!