Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Bloembakken en Potterie

Fleur uw tuin op met de bloembakken en potterie uit het Terras & Trends assortiment. Met de modulaire bloembakken bepaalt u zelf de vorm van de bloembak. Ook vindt u waterornamenten en andere materialen in deze categorie! 

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

BLOEMBAKKEN

FLEUR JE TUIN OP MET BLOEMBAKKEN EN POTTERIE.

De verschillende bloempotten worden hieronder nader toegelicht.

TERRAS & TRENDS COLLECTIE

De Terras & Trends bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk: poedercoat antraciet, poedercoat taupe, poedercoat wit en corten.  De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uiterst geschikt voor de decoratie van eetgelegenheden, kantoorruimtes en hotelruimtes. De cortenstaal uitvoering is milieuvriendelijk, qua sterkte vergelijkbaar met RVS en het hoeft niet behandeld te worden. De drie poedercoat kleuren zijn dankzij de neutrale uitstraling geschikt voor elke tuinsoort.  De poedercoat variant is verder bestand tegen alle (zware) weersomstandigheden.

EXCLUSIVE POTTERIE

De exclusive potterie bestaande uit de breeze rond, unique, empire rond, static en static rond laten uw tuin weer stralen!  Dankzij de grote keuzen tussen vormen en maten komt je tuin als het ware tot leven en keren de vogels terug in je tuin. De exclusive potterie is zeer licht van gewicht en dragen dankzij het uniek productieproces een hoogwaardige kwaliteit met zich mee.  De rustgevende en sterke bloempotten zijn verkrijgbaar in drie kleuren: green rust, rust en black. Tot slot zorgt de volledige weersbestendigheid ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken.

PLANTENBAKKEN POLYESTER

Ben je op zoek naar opvulling voor je tuin met moderne invloeden? Dan zijn de polyester plantenbakken precies wat jij zoekt! De polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen namelijk: rond, vierkant, ovaal en schaalvormig en allen in de kleur zwart. Dankzij deze zwarte neutrale kleur zijn de polyester plantenbakken in elke tuin toepasbaar. Door middel van het productiemateriaal polyester zijn de plantenbakken gemakkelijk verplaatsbaar (licht van gewicht), onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig.
 
Dankzij de bloembakken en potterie ontstaat er als het ware een regenboog in je tuin! Voor verder informatie en adviezen kun je contact met ons opnemen.

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!

WIJ GAAN VERDER ALS:

Vanaf dit jaar zullen wij verder gaan als Buiter Beton. Wij zijn al jaren onderdeel van Buiter Beton, maar nu zijn we ook in woord en geschrift Buiter Beton. Door deze naamswijziging gaan we voor meer consistentie, kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en zijn we klaar voor de toekomst! In principe verandert er voor u als klant niets. U kunt dezelfde service van ons verwachten die u van ons gewend bent! Binnenkort wordt onze website buiterbeton.nl in een geheel nieuw jasje gestoken waardoor wij ons nog beter kunnen profileren. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via 035 – 69 102 45.