Betontegels

Bij Koster Tuinmaterialen hebben wij een breed aanbod aan betontegels. De betontegels zijn in vele formaten en kleuren beschikbaar. Naast het basisformaat 60×60 cm, leveren we ook tegels in kleinere en grotere formaten. Tegenwoordig wordt de uitstraling van de tuin aangepast op het interieur. Hierdoor zien we steeds vaker tegels met een patroon terug in de tuin. Zo hebben wij ook een ruim aanbod aan betontegels met een patroon.

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

Oppervlakte

Uitvoering

  FILTER
  show blocks helper

  Prijs

  Afmeting

  Kleur

  Dikte

  Oppervlakte

  Uitvoering

   Terras & Trends
   Catalogus 2019

   Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

   BETONTEGELS

   BETONTEGELS BRENGEN EEN LEGIO VOORDELEN MET ZICH MEE!

   De toepassing van onze betontegels is het begin van je nieuwe tuin! Wil je een authentieke tuin creëren met de Red Sun Smartton tegels? Of juist een moderne sfeervolle tuin met de populaire Geostenen van MBI?
   Betontegels brengen een legio aan voordelen mee zo zijn ze:

   EASY TO CLEAN
   Dankzij deze eigenschap behoort intensief onderhoud tot de verleden tijd.

   FOOTCOMFORT
   Dankzij de eigenschap footcomfort ontstaat er een zachte ondergrond. Ideaal geschikt voor de blote voeten van spelende kinderen.

   KLEURECHT
   De kleurechte deklaag zorgt ervoor dat je tuin over vijf jaar nog steeds even adembenemend is!

   GEOSTEEN
   De MBI Geo-lijn brengt een uniek eigenschap mee, namelijk de MBI Protection+ laag. Hiermee is de tegel nog beter beschermd tegen onverwachte gebeurtenissen zoals vlekken, kleurverandering en vorst. Na de aanleg van de betontegels kun je zorgeloos genieten van jouw sfeervolle tuin!

   TERRAS & TRENDS COLLECTIE
   Tot slot hebben wij de beschikking over de unieke Terras & Trends collectie. Deze collectie staat vooral bekend vanwege zijn verbluffende prijs/kwaliteit verhouding. De tegels symboliseren het moderne tijdperk waarin we ons bevinden.
   Voor verder informatie en adviezen kun je contact met ons opnemen of met een vakspecialist bij jou in de buurt.

   Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
   tuintrends en voordelige kortingacties?

   Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

   Meer inspiratie?

   Schrijf je in!

   preloader