Breed assortiment ▲ Groot sierbestratingspark ▲ Snelle levertijd

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021

Betonbielzen

De  betonbiels is een veelzijdig product. Zo worden betonbielzen gebruikt voor kantopsluitingen, om borders te creeeren en om hoogteverschillen mee op te vangen. Twijfelt u over de verwerking van betonbielzen? Wij adviseren u er graag over.

Terras & Trends
Catalogus 2021

Ruim 500 pagina’s aan tuininspiratie en tuinmaterialen vindt u in de Terras & Trends catalogus. Blader de catalogus vanuit uw luie stoel door of kom naar ons showpark in Naarden.

BETON BIELZEN

MULTIFUNCTIONEEL, PRAKTISCH EN MILIEUVRIENDELIJK DAT IS DE BETONBIELS TEN VOETEN UIT.

De Betonbielzen zijn goed te stapelen en ook verlijmen is een mogelijkheid. Dankzij betonbielzen kun je verder ook als het ware eigen gemaakte bloembakken en randafscheidingen creëren. De hoogteverschillen die daardoor in je tuin ontstaan zijn adembenemend.
Door het gebruik van de betonbiels ontstaat er variatie in je tuin en in combinatie met siergrind of de juiste afstelling van In-Lite buitenverlichting keert de sfeer terug in jouw tuin. Tot slot resulteert het gebruik van de betonbiels in vele mogelijkheden op het gebied van flora en komt je tuin als het ware tot leven!
Voor alle toepassingsmogelijkheden en op maat gemaakt advies over de betonbiels kun je contact opnemen met een Terras & Trends vakspecialist uit jouw regio!

Ontvang je graag nieuwe tuinideeën,
tuintrends en voordelige kortingacties?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer inspiratie?

Schrijf je in!